Altid Vikar

Pædagogiske, sundheds-
og psykiatrifaglige vikarer

Hver dag. Døgnet rundt.

Altid Mennesket først

Vi er et humanistisk vikarbureau.
Vi lever efter værdien ”Mennesket først”.
Vi matcher den bedste borger med den bedste vikar.

Kvalitet

Alle vores vikarer kommer igennem en grundig screeningsproces og en personlig samtale, inden ansættelse.

Vores vikarer er derfor valgt på baggrund af uddannelse, erfaring, personlighed, robusthed og indstilling – og bliver professionelt klædt på i forhold til vores værdisæt

Det personlige match

Vi matcher individuelt og personligt vikarer med kunder og opgaver.

Det foregår ikke maskinelt, men udføres af vores dygtige personalekonsulenter i landets største bookingafdeling.

Kontinuitet

Tryghed for borger og patient opretholdes bedst af kendte ansigter.

Derfor bestræber vi os altid på at booke de samme vikarer, til de samme steder. Kontinuitet er vores vigtigste kerneværdi.

Landets største bookingafdeling

Vores bookingafdeling tilbyder det højeste serviceniveau, uanset om henvendelsen er på telefon, mail eller via vores online bookingsystem.

Vi har landets største bookingafdeling og vi er tilgængelige fra 06:00 – 24:00, 365 dage om året.

Altid Vikars tre hovedområder

Det pædagogiske område

Som det største pædagogiske vikarbureau i landet dækker vi de behov, som kunderne og borgerne efterspørger i hele landet. Vi hjælper bosteder for fysisk og psykisk sårbare borgere eller samfundets yngste i vuggestuer og børnehaver. Vores medarbejdere er erfarne pædagoger og pædagogmedhjælpere inden for special- eller normalområdet. 

Det sundhedsfaglige område

Ønskerne til sundhedsvikarer er støt stigende, og vi får flere og flere kunder og medarbejdere hver dag. Vi har en bred stab af medarbejdere fra sundhedområdet, der hjælper på bosteder, plejecentre, hjemmepleje, sygepleje, BPA og hvor, der kræves en særlig indsats.
Vi har SSA´ere, SSH´ere, sygeplejersker og plejemedhjælpere. 

Det psykiatrifaglige område

Vores medarbejdere er erfarne socialpædagoger, kriminologer, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter. Alle med erfaring fra psykiatrien. Vi kan skræddersy tilbud til borgere med ekstraordinære udfordringer, der ikke kan rummes inden for de gængse tilbud. 

Vil du være vikar?

Der er virkelig brug for dig. Og der er mange fordele ved at være vikar. Du bestemmer selv tid, sted og månedsløn. Søg job nu.

Skal du bruge en vikar?

Vi er leverandør til den danske velfærd.
Kvalitet. Kontinuitet. Leveringssikkerhed. Det er ikke dyrere at bestille din faste husvikar hos os, end at sende din medarbejder på overarbejde. Læs mere

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonerne til at svare dit opkald. Læs mere

Bliv en del af Altid Vikar

Det får du, når du er en del af Altid Vikar familien

Frihed og fleksibilitet 
som Altid Vikar

Altid Vikar har brug for dig, og du bestemmer selv over dit arbejde, frihed og størrelsen på din månedsløn. Søg job idag som pædagogisk, psykiatrisk eller sundhedsfaglig vikar.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår efter vikaroverenskomsten med FOA og BUPL. Og vi er nærværende og personlige, og har altid tid til en snak med dig, når du bookes til en vagt.

Leverandør af velfærd

Vi er leverandør af velfærd i kommuner, regioner og selvejende institutioner i hele landet. Vi har 1.100 empatiske, erfarne og kompetente medarbejdere. Vores dækningsgrad er tæt på 100 pct.

Vores kunder er vores ambassadører

Når vi undersøger kundetilfredsheden, siger 8 ud af 10 kunder, at de er meget tilfredse eller tilfredse. Og 3 ud af 4 siger, at de vil anbefale os til andre. Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din institution.

- for dig, der er blevet en smule ældre

Vær med i Altid Seniorvikar

Altid Seniorvikar er for dig, der er blevet en smule ældre og gerne vil tage en tørn ekstra. Seniorvikar er for alle fra 55 år og op. 

Du har et stort socialt hjerte og lyst til at arbejde mindst en gang ugentligt. Vi har ca. 150 seniorvikarer, der er værdsatte i børnehaver og på bosteder.

Er du pensionist, må du gerne idag arbejde, alt det du vil uden at blive modregnet i folkepensionen.

Søg job idag som Altid Seniorvikar og gør stor nytte. Læs mere

Scroll to Top

Book an appointment