MVS-Byg Tømrer- og snedkermester
i Nordsjælland

- Et sikkert valg -

Hvorfor skal du vælge MVS-Byg til din næste opgave?

-Som selvstændig tømrer-/snedkermester sætter jeg en ære i at levere en høj håndværksmæssig standard. Dette er også vigtig for mine mange faste og nye kunder, så de kan være trygge ved at kontakte mig gentagende gange.

-Samarbejdet mellem mine kunder og mig er utrolig vigtigt, så alle får en god oplevelse af at hyre mig som deres foretrukne håndværker.

-Med base ved Helsinge, dækker jeg det meste af Nordsjælland, så hvis du har en spændende opgave, og du bor nord for København, så er MVS-Byg et rigtig godt bud på en samarbejdspartner.

MVS-Byg giver naturligvis altid et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at sende mig en mail, eller ring til mig:

Eksempler på mine små og mellemstore opgaver

Døre & vinduer

Køkken

Bad

Gulve, vægge & lofter

Har du spørgsmål?

MVS-Byg udføre tømrer og snedkeropgaver i Nordsjælland

Ud over at udføre tømrer og snedkeropgaver, så har jeg også opbygget et godt samarbejde med andre håndværksmestre, både inden for mit eget fag, men også inden for de fleste andre byggefag.

Derfor kan jeg også tilbyde at varetage totalentrepriser, med alle andre faggrupper, fra første kundemøde til aflevering af diverse projekter.
Så om du skal have skiftet et gulv eller et loft, om du skal have nye døre og vinduer, eller måske bygget en udestue. Så tøv ikke med at kontakte MVS-Byg.

- Totalløsninger -

Vi kan varetage hele bygge opgaven

-Jeg har i mange år haft et tæt samarbejde med flere forskellige køkken-butikker, og har derfor stor erfaring med renovering af både køkkener, badeværelser, bryggerser og meget mere.

-Derudover varetager jeg også mange andre opgaver inden for tømrer- og snedkerfagene, da jeg har opbygget et tæt og stærkt samarbejde med de fleste andre faggrupper inden for håndværk.

-Derfor tilbyder jeg også totalentrepriser, så du ikke behøver at junglere med en masse planlægning og byggestyring, for det sørger jeg også for.

 -Alt i alt, er MVS-Byg et meget alsidigt byggefirma, som kan varetage de fleste små og mellemstore op

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

MVS-Byg vil gerne give et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har en opgave, som du gerne vil have mig til at hjælpe med, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Så kan du tage en uforpligtende snak med en professionel tømrer/snedker og få et godt tilbud på din opgave. Du kan evt. uploade billedemateriale i formularen, for at give mig et indblik i dit projekt.

Du er naturligvis ikke bundet af noget, før vi har lavet en endelig, skriftlig aftale hvori projektet beskrives. Derfor skal du bestemt ikke være bange for at henvende dig til mig med henblik på at modtage et overslag på din opgave – jeg bestræber mig på at kunne vende tilbage til dig, med et konkret tilbud i løbet af blot få dage.

Scroll til toppen